Soft söndagsmusik

En lugn söndag behöver vi alla ibland och till den behövs ett soft soundtrack. Ur högtalarna ska det komma softa toner som ger dig rätt sinnesstämning under dagen oavsett vad du tar dig för. Kanske bakar du eller lagar mat. Kanske ska du rensa garderober eller lådor. Eller så kanske du unnar du dig den där söndagen i sängen. Vad du än gör så kommer här lite tips på artister som kan bli en bra blandning för din långa och sköna söndag.

60-talet. Här finns det mycket att hämta för den som gillar detta årtionde. The Beatles, The Hollies,  The Animals och The Mamas & Papas är exempel på stora artister med många härliga låtar.

70-talet. Fleetwood Mac, Roxy Music, Simon & Garfunkel och Stevie Wonder är de artister som förknippas med detta årtionde och det finns många låtar från varje en av dessa artister som platsar på söndagslistan.

80-talet. Lionel Richie, Foreigner, Sade och The Cure är artister som kommer skapa en bra blandning på listan då de alla kommer från olika genrer.

90-talet. Även kommande 4 artister representerar lite olika genres. Seal, Tracy Chapman, D’Angelo och R.E M.

2000-talet. För att avsluta blandningen kommer här 4 st lite modernare artister. Coldplay, Justin Timberlake, AIR och Regina Spector.