Hitta din festmusik

Streaming musik

Du vet säkert redan vilken musik som får igång dig. Men om du har tröttnat på din musik och vill hitta ny musik att festa till då? Speciellt om du inte tillhör den där gruppen av människor som sitter och letar musik på nätet för att hitta just din nya festmusik? Ett tips är att fråga dina vänner var de hittar sin musik och att skaffa ett konto på Grooveshark är alltid en bra idé, där kan man prenumerera på vänners och okända personers musiklistor och upptäcka nya låtar genom dem.

Spotify brukade ha en bra sektion för nya låtar som nu inte finns mer, men däremot kan du precis som på Grooveshark surfa dina vänners listor. Om du har tur, har de samma smak som dig. Räcker inte heller det så finns digster.se som har de senaste hitsen och danslåtarna i flera olika kategorier. Är det inte heller något för dig så gå till www.8tracks.com. Här kan du välja den genre som är din favorit.

Det finns något för alla här: Happy, study, best of 2013, electronic, hiphop, chill, indie, acoustic, holiday, party, country, pop, instrumental, classical, dubstep, energy, rock, alternative rock samt weed. Gå in och börja upptäcka!